Dessa 3 pappor började skryta om sina söner. men vad den fjärde pappan säger är chockerande!

Fyra vänner, som inte hade sett varandra på 3o år, återförenas på en fest. Efter flera glas, blir en av männen tvungen att gå på toaletten. De som stannar kvar börjar berätta om sina barn.

Den första killen säger, ”Min son är min stolthet och glädje. Han började arbeta på ett framgångsrikt företag . Han studerade nationalekonomi och företagsekonomi och snart började snart att klättra uppåt i företaget och nu är han ordförande i bolaget. Han blev så rik att han gav sin bästa vän en helt ny Mercedes på hans födelsedag. ”

Den andra mannen säger, ”OJ, det är fantastiskt! Min son är också min stolthet och glädje. Han började arbeta för ett stort flygbolag, han gick i flygskolan för att bli pilot. Så småningom blev han delägare i företaget, där han nu äger merparten av företaget. Han är så rik att han gav sin bästa vän ett helt nytt jetplan på hans födelsedag. ”

Den tredje mannen säger: ”Tja, det är fantastiskt! Min son studerade på ett av de bästa universiteten och blev ingenjör. Sedan började han sitt eget byggföretag och är nu mångmiljonär. Han gav också bort något mycket trevligt och dyrt till hans bästa vän på hans födelsedag. En jättestor villa.
De tre vännerna gratulerade varandra precis när den fjärde återvände från toaletten och frågade: ”Vad är alla gratulationer för? ’
En av de tre sa: ”Vi talade om stoltheten vi känner för våra söners framgångar  … Och din son? ”

Den fjärde mannen svarade: ”Min son är homosexuell och jobbar med att dansa som strippa på en nattklubb.”
De tre vänner sa: ”Vad synd … Vilken besvikelse.”
Den fjärde mannen svarade: ”Nej, jag skäms inte. Han är min son och jag älskar honom. Och han har inte haft det så dåligt han heller. Hans födelsedag var för två veckor sedan, och han fick en jättestor villa, ett helt nytt jetplan och en helt ny Mercedes från hans tre pojkvänner. ”

DELA gärna det här med dina vänner och bekanta!

Comments

comments