Tydligen är detta hur du kan åtgärda eventuella trasiga blixtlås. Jag hade ingen aning!

En trasig dragkedja kan utlösa förödelse och göra livet svårt på olika sätt. Det kan orsaka att dina favoritjeans blir oanvändbara, göra kläder värdelösa, och lämnar dig i en sista minuten kris när du reser. Det är det värsta scenariot, när den proppfulla resväska inte stängs när du ska åka till flygplatsen. Mardrömmar som den här händer hela tiden och om det inte har hänt dig än, då är det sannolikt att det kommer att hända en dag.
I stället för att kasta klädesplagg eller väskor , försök att laga blixtlåset själv. Den reparationsmetod som visas i den här videon kommer att hjälpa dig om olyckan är framme.
Så ta dig lite tid och se på videon nedan för det kan verkligen spara dig både pengar och energi.

DELA gärna med dina vänner!

Comments

comments