De gamla damerna kraschade nästan vid trafikljuset. Anledningen är chockerande!

Två gamla damer, Elsa och Agnes, var ute och körde en söndag. De hade en stor bil och det var nästan så att de inte såg ut genom vindrutan för instrumentbrädan.
De körde in på en väg och kom till ett trafikljus. Det var rött, men de bara körde rakt igenom ändå. Agnes som satt i passagerarsätet tänkte för sig själv: ”Jag tror att jag har blivit dement, jag kunde ha svurit på att det rött i den korsningen!” Men hon sade ingenting.

Några minuter senare kom de till ett nytt trafikljus. Återigen var det ett rött ljus, och återigen körde de rakt igenom. Återigen var Agnes säker på att det var rött, men hon började bli riktigt orolig för att hennes hjärnan spelade ett trick , så hon sa inte något nu heller. Hon bestämde sig för att titta ordentligt vid nästa trafikljus.

 

Och mycket riktigt, vid nästa trafikljus, var det också rött ljus. Och de gled rakt igenom trafikljusen igen, lyckligtvis utan att köra på någon. Då vände hon sig till sin vän i förarsätet, och sade: ’Elsa! Nu har du kört mot rött 3 gånger i rad, du kunde ju ha dödat oss! ”

Då vänder sig Elsa om och säger:
”Åh, är det jag som kör?”

Fick detta dig att skratta? Dela den i så fall med dina vänner på Facebook!

Comments

comments