Den fulla mannen försöker köpa en öl. Men det bartendern säger? Jag skrattar så tårarna rinner!

En man kommer in genom dörren på en bar. Han är vad man kan kallar ordentligt berusad, och vacklar fram till baren. Han sätter sig på en barstol, Rapar högt och ber bartendern om en öl.
Bartendern gör honom artigt uppmärksam på att han redan har haft för mycket att dricka. Han kan inte få mer att dricka i baren, men bartendern säger att han mycket väl kan ringa en taxi till honom. Den berusade mannen blir lite förvånad, muttrar något ohörbart och klättrar ner från barstolen och går rätt ut från baren.

Några minuter senare kommer samma man in igen, denna gång genom en sidodörr. Han går ostadigt mot baren och skriker att han vill ha en öl. Bartendern kommer över till honom och säger artigt men lite mer beslutsam den här gången är han vägrade servera honom. Han erbjuder sig igen att ringa en taxi åt honom.
Den berusade mannen ser argt på bartendern, och går ut genom sidodörren medan han muttrar och skakar på huvudet.

2 minuter senare kommer mannen in genom bakdörren i baren. Han hoppar upp på en barstol, samlar sig lite och beställer en öl. Bartendern går en än gång över till mannen, och försöker förklara för honom att han är för full, och att han inte kommer att få något serverat. Han säger att han antingen kan ringa en taxi, eller så kan han ringa polisen.

Den berusade mannen ser förvirrat på bartendern och skriker:

”MEN FÖR HELVETE!, hur många barer jobbar ni på ???”


Har denna historia fått dig att skratta? DELA kärleken med dina vänner på Facebook!

Comments

comments