Han vill gifta om sig med en yngre kvinna. Fruns svar? Jag skrattar så tårarna rinner!

En äldre man skämtade med sin fru att han skulle byta ut henne med en yngre modell. Vad hon sa fick mig att skratta så att jag skakade.

Efter att vi hade varit gifta i 50 år, såg jag noga på min fru en dag och sade: ”För femtio år sedan hade vi en liten lägenhet, en usel bil, vi sov på en madrass på golvet, och såg på TV på en liten svartvit skärm. Men varje kväll jag fick gå till sängs med en het 23-årig tjej.

Nu har jag ett hus för 8 miljoner, en bil för en miljon, en stor och dyr säng och en stor TV, men varje kväll måste jag gå till sängs med en 73-årig kvinna. Som jag ser det, så hänger du efter i utvecklingen här. ”

Min fru är en mycket förnuftig kvinna. Hon sa att jag kunde gå ut och hitta mig en het 23 år gammal tjej igen, hon skulle personligen se till att jag fick bo i en liten lägenhet, ha en usel bil, sova på en madrass på golvet, och titta på svartvit TV .

Äldre kvinnor är bara bäst, håller du inte med? De vet åtminstone hur man ska lösa en gammal mans problem!

DELA denna roliga berättelse med dina vänner på Facebook!

Comments

comments