Den gamle mannen har problem med bilen. När hjälpen anländer? Jag skrattar så tårarna rinner!

Den äldre mannen, Bjarne Hansen, har problem med den nya bilen och ringer tillt Bertel O. Steen som sålde den till honom, och ber dem att komma och titta på bilen. Han tycker att det låter konstigt när han kör.
Där stackars personalen på Bertel O. Steen vet inte att den äldre mannen verkligen inte heter Bjarne Hansen. Han heter nämligen Petter Solberg, och han är känd som världsmästare i rally! Och när de sätter sig i hans bil, en Mercedes AMG med massor av hästkrafter, får de sitt livs chock! Detta är otroligt välgjort, både med smink och dolda kameror. Jag skrattar så tårar rinner ner för kinderna här, detta är förmodligen årets bästa video. Petter Solbergs skådespeleri är ju iallafall inget att klaga på!
Se själv här under, och få dig ett gott skratt!


DELA gärna videon med dina vänner på Facebook!

Comments

comments