85-åringen var tvungen att ge ett spermaprov hos läkaren. Resultatet var chockerande.

Den 85-åriga mannen var på sin årliga hälsokontroll, och var tvungen att ge ett spermaprov. Läkaren gav honom ett litet glas med lock, och sa, ”Ta med den här burken hem och kom tillbaka med ett prov i morgon.”

Nästa dag kom 85-årigne in på kliniken, och gav läkaren burken, som var så tom som den var när han fick den föregående dag.
Läkaren frågade vad som hade hänt, och om mannen kunde förklara.

Den gamle mannen är lite generad, och säger till läkaren, ”Ja, doktor … Det var så här … Jag försökte först med min högra hand, men jag fick inte till det. Så jag försökte med vänster hand, men kunde ändå inte. Sen fick jag min fru att hjälpa, först med höger hand, sedan med vänster hand, men det hände fortfarande ingenting. Så hon försökte med munnen, först med protesen i, sedan utan, men vi kom fortfarande ingenstans. Vi ringde till grannen, Agnes, så hon kom över och försökte hon också, först med båda händerna, sedan i armhålan, och hon försökte även att använda låren, men till ingen nytta. Vi kunde bara inte få till det, så till slut gav vi bara upp. ”

Läkaren var chockad och frågade: ”Frågade du din GRANNE?”

Den gamle mannen svarade: ”Ja, men ingen av oss lyckades öppna burken, locket satt fast.”

Fick detta dig att skratta? DELA kärleken med dina vänner på Facebook!

Comments

comments