Vi har hört många covers på Adeles Hello. Men denna bror/syster duo sätter en helt ny twist på det!

Med Adeles kolossala framgångar, verkar det som fans och musiker såväl inte kan få nog av superstjärnan.

Hennes nya låt Hello! har slagit rekord och hennes konserter är utsålda,  vi kan lugnt säga att hon närmar sig legendariska status. Så mycket som vi älskar hennes versionen av ”Hello!”, och vi har njutit av den i flera månader, men nu har en bror och syster gjort ny magi av den.
Rosie och Conkarah från Jamaica, har verkligen fått till något bra här, De har skapat sin egen speciella reggaeversion. Rosie, den yngre systern, tar på sig den mer framträdande rollen genom att vara den första som sjunger. Sedan kommer hennes bror Conkarah in med de klassiska reggaebeatsen och en avkopplande inställning. Jag vågar säga att deras version är ganska oemotståndlig?
Vad tycker du om deras unika cover?

DELA gärna den här härliga videon med dina vänner på Facebook!

Comments

comments