Uppenbarligen om du stoppar vitlök i örat över natten, händer det HÄR!

Vitlök fungerar bra för många saker. Om du vill avvärja onda andar och vampyrer, hänger du en klyfta runt halsen eller på dörren till ditt hus. Forntida visdom och gamla husmorsknep säger att genom att göra det så hjälper det till att hålla mörka krafter i schack.

Även om det kan eller inte kan vara fallet så har vitlök alltid varit betraktats som ett livsmedel som kan hjälpa till att hålla oss friska. De små lökarna ger våra kroppar många hälsoförmåner och du behöver inte ens äta dem för att få några av dem!
Om du någonsin råkar lida av en irriterande och smärtsam  huvudvärk eller ont i öronen, kan vitlök hjälpa till att lindra ditt lidande. Ta en ren skalad vitlöksklyfta och placera den försiktigt i öppningen av örat, som du skulle sätta i en öronpropp. Efter en kort stund börjar du att känna en värmekänsla som sprider sig genom örat och då kommer smärtan och irritation att börja avta.
Vitlök är effektiv vid behandling av öroninfektioner eftersom den har antibakteriella egenskaper.  Det är därför en liten bit av den i örat kan göra en enorm skillnad.
Dessutom, om du äter vitlök kommer du att ge ditt immunförsvar ett uppsving eftersom vitlök är fullmatad med näringsämnen, fibrer, vitamin C , B6, kalium och kalcium. När du känner att du håller på att bli förkyld så börja ät vitlök direkt.

Oavsett om du äter vitlöken eller placerar en klyfta i örat, kan en liten bit av vitlök vara en enorm fördel för dig i slutet och din kropp kommer att tacka dig.

DELA gärna det här videoklippet med dina vänner och bekanta på Facebook!

Comments

comments