Céline Dion födde tvillingar 2010. Se vad kameran fångade 12 veckor efter förlossningen!

Stackars Céline har stått inför flera tragedier under de senaste månaderna. Först gick hennes älskade make René Angélil bort, tätt följt av hennes bror, Daniel. Det är just därför den video du är på väg att se är en sådan härlig upplevelse.
Under 2010 tillät Céline kamerorna att rulla inne i hennes herrgård i Jupiter Island i Florida. Céline, då 42 år gammal, gave tittarna en fantastisk ”en dag i mitt liv” upplevelse en hjärtevärmande och överdådig smygtitt in i hennes värld superstjärna, hustru och mor till tre barn.

12 veckor tidigare hade hon och René blivit föräldrar till tvillingpojkarna, Eddy och Nelson. Paret, som hade varit tillsammans sedan 1987, hade också sonen Rene-Charles 10 år.

Man kan klart och tydligt se hur mycket kärlek och värme deras familj utstrålar. 
Vila i frid René och Daniel. 

DELA gärna den här fina videon med dina vänner på Facebook!

Comments

comments