Hans gravida hustru kliver in i en baby pool. Håll nu koll på hennes byxor.

2012 fick Osher och Tomor beskedet att de väntade barn – hon var gravid med en liten flicka. Men det lyckliga paret ville göra något under de nio månaderna av graviditeten och kom på ett lysande sätt att fira Oshers växande mage. I själva verket hade Tomor något mycket speciellt i åtanke.
Med hjälp av stop motion-teknik, tog Tomor över 1.000 bilder på Osher medans magen växte under loppet av graviditeten. Inte bara det, han gjorde något mer med sitt videomontage.

Det krävdes nio månader av en växande mage och en månad av videoredigering. Tomor agerade som fotograf, redigerare, regissör, ​​manusförfattare och stolt pappa. Det här är verkligen engagemang 🙂
I slutändan gör barnet Emma hennes YouTube debut. Videon har gått viral med över åtta miljoner visningar. Det är ingen överraskning – vi har sett stop-motion videos innan, men ingen så kreativ, hjärtevärmande och unik som denna. Fantastiskt jobb!

DELA gärna den här fina videon med dina vänner på Facebook!

Comments

comments