Jag förstod ingenting när hon skar i Coca-cola flaskan. Men när jag ser resultatet? Så GENIALT!

Det finns en hel del saker man kan göra med Coca Cola, men jag har aldrig sett det här förut. Och det är ganska smart!

Jag ska erkänna att jag var lite skeptisk när jag såg att hon klippte i Cola flaska i början av videon, men när jag såg resultatet, ville jag prova själv. Jag älskar både vingummin och cola, så detta är en perfekt kombination! Detta är verkligen roligt att göra med barnen också.

Vad du behöver för att skapa det själv:
För flaskformen: 1 st halv liter Coca Cola flaska, sax och tejp.
För Vingummit – Coca Cola (500 ml) och 60 gram gelatin.

Följ bara instruktionerna i videon och prova själv!

Tyckte du att det här var bra? DELA i så fall med dina vänner på Facebook! 

Comments

comments