Han såg sin mamma hoppa in i fel bil, det han fångade på film är SUPERKUL!

Det kan hända vem som helst, du lämnar butiken och går förströdd till fel bil. Vissa har till och med gått så långt som att gå till en bil som de tycker är deras, klicka på larmet för att låsa upp dörrarna, och utan att tänka mer på det, ta tag i dörrhandtaget bara för att inse att dörren inte går att öppna. Denna mamma fångades i en liknande situation, men vad som hände henne var ännu roligare.
En kille såg sin mamma gå fram till fel bil, och han kunde inte sluta skratta! I stället för att gå ut ur bilen för att tala om för henne att hon var på väg till fel bil, så spelade han in vad som hände med sin mobiltelefon. Mannen som verkligen ägde bilen gick fram till henne och berättade för henne att hon var vid fel bil. Uppenbarligen generad, men accepterade att hon gått till fel bil, gick hon fram till rätt bil.


Både mor och son kunde inte sluta skratta trots att hon sa till honom att han var elak! Med så många bilar där ute, är det ganska lätt att förväxla någons bil för din egen. Det som är bra är att de flesta av oss inte har söner som spelar in allt som händer och lägger upp det på YouTube.
Men vi är glad att han gjorde det iallafall!

DELA gärna den här roliga videon med dina vänner på Facebook!

Comments

comments