Detta par med Downs syndrom sätter ribban för relationer överallt!

Om den här videon inte smälter ditt hjärta, vet vi inte vad som gör det! Tim Harris trodde förmodligen aldrig att han kunde vara mer passionerade om något än hans Albuquerque restaurang, Tims Place. Sen träffade han sin numera flickvän Tiffany.
Tim har Downs syndrom, men det hindrar inte honom från att ha en framgångsrik restaurang i New Mexicos huvudstad. I själva verket var han den allra första restaurangägaren i USA med Downs syndrom. I fem år, har Tim lagt sitt hjärta och själ i sin verksamhet. Men efter mötet med Tiffany på Downs syndrom konvention har han bestämt sig för att stänga dörrarna på Tims Place för att flytta till Colorado, där han kan vara närmare henne. Så hjärtskärande som det är för Tim att stänga sin älskade restaurang , hoppas han att öppna en ny i Denver. När allt kommer omkring, säger Tim att varje gång han känner sig ledsen,  gör hans flickvän honom mycket gladare.
De ser så glada ut när de går hand i hand, och sitter bredvid varandra. Vi får också en glimt av när Tim ber Tiffany att vara hans flickvän.

DELA gärna det här med dina vänner och bekanta på Facebook!

Comments

comments