Han tar potatis, skivar dem tunt och lägger dem i muffinsformar. När det är gjort? WOW!

Det finns ett rätt sätt och ett fel sätt att göra nästan allt, och sedan finns det alla de sätt som faller mellan dessa två motsatta ytterligheter. I den här videon så får vi se hur man kan använda muffinsformar för att göra något annat än bakverk. Se videon nedanför för att lära dig att göra supergod parmesanpotatis som hela familjen kommer att älska och uppskatta. Dessa är de perfekta komplementen till middagen i stället för samma gamla bakade potatisar och potatismos . Här är en lista över ingredienser du behöver:

Ingredienser: ( 4-6 personer)
– 3 msk smält smör
– 2 matskedar parmesanost
– 1 tsk vitlökspulver
– 1 tsk timjan
– Salt och peppar efter smak
– 8-10  potatisar, skivade mycket tunna
– Muffinsformar

DELA gärna det här med dina vänner och bekanta på Facebook!

Comments

comments