Mamma hade ingen aning om hennes barn gjorde detta på sin iPad … tills hon såg filmen

Det verkar som i dessa dagar som om barn vet hur elektroniska enheter som smartphones och iPads fungerar praktiskt taget i från det ögonblick som de föds. Du är sannolikt att se barn så unga som två eller ännu yngre kramandes mamma eller pappas telefon för att spela spel eller titta på video. Vissa kan till och med skicka ut en tweet eller lägga upp en bild på instagram.

Andra är bara nöjda med att göra musikvideor…. hahaha
En 5-årig dansare beslutar att ta hjälp av sin 1-åriga syster för att göra en dansvideo med sin mammas iPad. Amy Kaplan Johnson sade att hon var i ett annat rum för att vika tvätt när hon hörde sina döttrar dansa till Silento ”Watch Me” . ”Jag kunde höra dem”, säger hon i sin Facebook-inlägg, ”jag visste bara inte vad de gjorde .”

DELA gärna den här roliga videon med dina vänner på Facebook!

Comments

comments