Tydligen är det därför du ska frysa alla dina citroner! Anledningen? Jag hade ingen aning!

När de flesta av oss kommer hem med citroner från butiken så stoppar vi dem antingen i kylen eller i en skål på bordet, och när de ska användas så brukar vi skära upp i klyftor eller skivor. Men visste du att det finns ett mycket bättre sätt att lagra och använda citroner på? Man kan frysa dem! Det låter konstigt i början, men på det här sättet så får du ut det mesta av dem och du får en välbehövlig hälsokick på samma gång.


Först så ska du tvätta citronerna och torka dem helt torra sedan stoppar du dem i en återförslutningsbar fryspåse. Placera den i frysen tills dem i frysen tills de är genomfrusna. Den enkla anledningen till varför du bör frysa citroner är att när en citron är hård och fast är den mycket lättare att riva. För du ska riva dem, snarare än skära eller klämma dem, eftersom en majoritet av de vitaminer, mineraler och eteriska oljor finns i skalet.

Se själv i videon nedanför, och dela gärna med dina vänner!

Comments

comments