Hans dotter såg en STOR spindel, men när hon försöker stampa på den? OTROLIGT!

Om du inte har hört talas om Stefan Pabst, så är det dags. Denna ryska konstnär gick snabbt viral med sina häftiga 3D-teckningar med hjälp av en speciell teknik . Och om du kan tro det, Stefan gör sina 3D-skapelser på bara några timmar.

Enligt en profil i Inked Mag har den trettioåriga konstnären varit bosatt i Tyskland sedan han var 15 och har ritat sedan han var fem år gammal. Han började i skolan där han ritade i alla sina skolböcker. Hans klasskamrater var så imponerade att han fick rita av dem hela tiden. Nu är Stefans konst efterfrågade av fans över hela världen. På sin hemsida, säger han, ”Jag vill visa att man kan göra vad som helst med lite färg. Jag vill visa det magiska i konsten. ”

DELA gärna med dina vänner och bekanta på Facebook!

Comments

comments