Bonden var tvungen att köpa en dyr tupp till gården. Men vad som händer är chockerande!

En bonde har 200 höns men ingen tupp, och han vill ha kycklingar. Så han går upp längs vägen till nästa bonde och frågar om han har en tupp till salu. Den andra bonden svarar ”Ja, jag har en stor tupp som heter Randy. Han kommer förmodligen att kunna göra jobbet. ”

Randy är en mycket dyr tupp, men bonden beslutar sig för att det är värt det. Så han köper tuppen. Han tar med Randy hem och tar ett snack med honom innan han släpper honom i hönsfarmen. ”Randy, jag vill att du ska ta det lugnt. Du har många höns att befrukta, och du är en mycket dyr tupp. Så jag kräver att du gör ett bra jobb. Ta din tid och ha kul ”, sade bonden med ett leende.

Det verkade som om Randy förstod detta, för han sprang in i hönshuset. Han tog varje höna både tre och fyra gånger, och bonden var ganska chockad. Efter detta, hör han oväsen borta vid sina änder, och det är Randy som har sprungit bort till dem. Senare ser han Randy jaga efter en flock gäss nere vid sjön. Vid solnedgången ser han Randy som jagar andra fåglar. Bonden är upprörd – han är rädd att tuppen inte ens kommer att överleva i 24 timmar.

Som han fruktade, när han vaknar på morgonen efter finner han Randy, liggande stendöd på marken med hökar som flyger över honom. Bonden, som är ledsen för att ha förlorat en sådan färgstark och dyr tupp, skakar på huvudet och säger: ”Åh, Randy, jag sa till dig att du borde ta det lugnt. Titta vad du har gjort mot dig själv. ”

Randy öppnar ena ögat och nickar mot hökarna som flyger över honom och viskar: ”Shh, de kommer närmare …”

Fick du dig ett gott skratt? Dela den med dina vänner på Facebook i så fall!

Comments

comments