Mannen berättar om sina sista önskningar för familjen. Men hans frus svar är ovärderligt!

Johan Svensson ligger på sin dödsbädd och vet att slutet är nära. Hans sjuksköterska, hans hustru, hans dotter och två söner är med honom. Han ber om två vittnen att vara närvarande och en videokamera att finnas på plats för att spela in hans sista önskningar. när allt är klart börjar han att tala:

”Min son, Niklas, jag vill att du ska ta Östermalm husen.”

”Min dotter, Johanna, du tar lägenheterna i östra änden av stan.”

”Min son, Fredrik, jag vill att du tar kontoren i stadens centrum.”

”Sarah, min kära hustru, du får alla bostadshus på stranden av floden.”

Sjuksköterskan och vittnena är chockade eftersom de inte hade insett tidigare hur mycket mannen ägde, och medan Johan glider bort, säger sjuksköterskan , ”Fru Svensson, din man måste ha varit en hårt arbetande man för att ha alla dessa egendomar”.

Sarah svarar, ”Egendomar? … Den gamla rackaren hade en tidningsrunda.”

Comments

comments