14 dansare står helt stilla. Men när de snurrar runt? Publiken blir mållös!

Flickorna från dansgruppen Mahomet Seymour Dance Team gillar att göra saker lite annorlunda. Du förstår, medan de flesta ungdomar vill dansa och göra koreografi till de mest populära poplåtarna, så är inte denna grupp rädd för att göra något utöver det vanliga, och använda uppträdandet för att ge ett starkt budskap om förtroende och oräddhet till sina vänner och publiken .

I denna underbara dansföreställning som laddades upp på YouTube i februari 2016 hoppar , snurrar och dansar Mahomet Seymour Dance Team genom en monolog med titeln ”What Are You Afraid Of?” (Vad är du rädd för?) Av Jon Jorgenson . 14 dansare imponerar publiken – och internet – med danssteg som på ett perfekt sätt demonstrerar den starka texten.

Ögonblicket som får publiken att tappa hakan är vid 01:23, när den stora frågan kommer ut från högtalaren: ”Vilket utrymme får rädsla uppta?” I det ögonblicket, snurrar dansarna runt och avslöjar en snabb omvandling som publiken inte kunde förutse. Det är ett stort ämne för gymnasieelever att utforska, men de gör det med kraft, elegans och som skolan säger tolkning genom konsten.

Dela gärna det starka budskapet med dina vänner!

Comments

comments