Han blev utelåst från sin bil, så han lät en tråd glida innanför dörren. LYSANDE…

Glömt dina nycklar inne i bilen? Inga problem. I den här till hjälpande videon som är gjord av YouTube-användaren ”Petr Kolarik,” kommer du få lära dig ett enkelt knep som kan spara mycket tid och pengar. Allt du behöver för detta  är ett skosnöre och dina fingrar. Åh, och 10 sekunder. 10 SEKUNDER!
Enligt WonderHowTo, ”Helt enkelt göra en knut i mitten av snörer och stoppa in den i bilen vid sprickan uppe vid hörnet av dörren som de visar i videon. OBS! Det här fungerar inte på alla bilmärken och modeller.
Ganska lysande, om du frågar mig – och mycket mer enklare än jag först trodde. Jag kommer definitivt att hålla detta trick i bakhuvudet, eftersom jag brukar låsa mig ute från min bil minst två gånger per år 🙂
DELA gärna detta hjälpsamma trick med dina vänner!

Comments

comments