Julie var trött på folk som parkerade olagligt på hennes infart. Så hon kom på en plan!

Människor fortsätter att parkera sina bilar på Julias uppfart. Slutligen fick hon nog och bad om hjälp med från ett byggföretag . Nu skrattar hela internet av hennes hämnd .
Det kan ofta vara riktigt svårt att hitta en parkeringsplats.
Så är det också för 48-åriga Julie Geue Crowborough från East Sussex, England. Men för henne är oftast problemet att hon inte kan parkera på sin egen parkeringsplats, eftersom andra redan har parkerat där.
Förra veckan fick hon helt enkelt nog. Någon hade parkerat sin bil på hennes parkering så Julie kunde inte använda den.
Eftersom uppfarten behövde nytt grus, fann hon att eftersom hon inte kunde parkera där på grund av bilen som stod där, så fick hon ett byggföretag att ställa ut enorma påsar med grus bakom bilen. Så att syndaren inte kom ut, åtminstone inte utan att ta i lite och gräva bort allt grus.

1

parkering2

Hon skrev en lapp till syndaren!

parkering3

Ha så kul med grävningen! Det regnar iallafall inte!

parkering4

”Efter att ha haft en omröstning på nätet, blev det slutligen bestämt att du får gräva dig ut till friheten. Obs det finns övervakningskameror, så le medan du arbetar. ”

När föraren kom tillbaka för att hämta sin bil, var han inte lika glad som Julias lappar var.

– Syndaren hävdar att han inte förstår vilket hus han parkerade framför. Men tyvärr, efter att ha mött lata, motbjudande, oförskämda (och ofta hotande) människor, så jag bryr mig inte om det var ett ärligt misstag eller inte, skriver hon på Facebook.

Hon förklarar att hon åtminstone tre gånger i veckan sitter i sin bil i mitten av vägen med en enorm kö bakom sig, eftersom någon har parkerat på hennes uppfart, så att hon inte kan komma in.

– Jag bor tvärs över järnvägsstationen eftersom det är bekvämt … för mig! Jag har en uppfart med plats för fyra bilar, eftersom det är bekvämt för mig. Inte för att lata människor ska kunna parkera gratis.

Bilderna av Julias hämnd har nu delats tusentals gånger.

DELA du också om du tyckte att detta var smart eller roligt!

Comments

comments