Kärleksfull make tillbringar 2 år plantera tusentals blommor för sin blinda fru att lukta

Mr och Mrs Kuroki levde ett lyckligt liv som mjölkbönder på landsbygden i Japan, med två underbara barn. Men det var en tragedi när Mrs. Kuroki plötsligt förlorade sin syn på grund av komplikationer från diabetes. Snart blev hon deprimerad och tillbakadragen, och ville inte lämna familjens hem.
Mr Kuroki kämpade för att hitta ett sätt att muntra upp sin fru på när en vacker idé slog honom: han bestämde sig för att plantera blommor i trädgården där hon kunde njuta av doften som lockar henne att gå utanför. Två år av hårt arbete och tusentals blommor senare drar den privata gården nu människor från hela världen som vill se denna verkliga kärlekshistoria.


husband-plants-flowers-blind-wife-kuroki-shintomi-7

Underbar trädgård!

husband-plants-flowers-blind-wife-kuroki-shintomi-15

Tusentals kanske miljontals blommor.

husband-plants-flowers-blind-wife-kuroki-shintomi-17

En underbar kärlekshistoria!

husband-plants-flowers-blind-wife-kuroki-shintomi-29

Dela denna artikel om du också tyckte att mannen gjorde något underbart för sin fru!

Comments

comments