Han skrev ett brev till frun och krävde skilsmässa . Fruns svar? Jag GAPSKRATTAR!!

DET BÄSTA SKILSMÄSSOBREVET NÅGONSIN:

Kära hustru,
Jag skriver detta brev för att berätta att jag lämnar dig för evigt. Jag har varit en god make I 7 år och jag har inte fått något tillbaka. De senaste två veckorna har varit ett helvete. … Din chef ringde för att berätta att du sagt upp dig från ditt jobb idag och sedan fick jag nog. Förra veckan kom du hem och märkte inte ens att jag hade klippt mig, att jag hade gjort din favoritmat och hade på mig ett par helt nya sidenboxer. Du åt på 2 minuter och gick rakt upp och la dig efter att du hade slutat titta på alla såpoperor på TV. Du berätta inte längre att du älskar mig, du vill inte ha sex eller göra något som stärker vår relation som man och hustru. Antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre; hur som helst, så jag är klar.

Hälsning dina exman
P.S. Leta inte efter mig Din SYSTER och jag flyttar till Göteborg tillsammans! Ha ett bra liv!

Kära ex-make
Ingenting har gjort mig gladare än när jag hittade brevet från dig. Det är sant att vi har varit gifta i sju år, men du har långt ifrån varit en god make. Jag tittar mycket på såpoperor eftersom jag är trött på det ständiga klagandet från dig. Det är synd att det inte fungerar. Jag märkte att du hade klippt dig förra veckan, men det första jag tänkte på var att du liknade en flicka! Eftersom min mor lärde mig att om du inte har något trevligt att säga, så ska du inte säga någonting alls, så jag sa ingenting. Och när du hade gjort min favoritmat, så du måste ha missförstått och förvirrade mig med min syster, eftersom jag slutade äta kött för 7 år sedan. När det gäller de nya sidenboxerna: Så vände jag mig bort eftersom prislappen på 299 – fortfarande hänger på, och jag hoppades att det var en slump att min syster lånade 300 kronor av mig den morgonen. Efter allt detta, så har jag älskat dig och kännt att vi fortfarande kan få det att fungera. Så när jag vann 80 miljoner kronor på Viking Lotto, så jag sa jag upp mig från mitt jobb och köpte två biljetter till Jamaica, men när jag kom hem så var du borta .. Allting händer av en anledning, antar jag. Jag hoppas att ni har fått det liv som du alltid har velat ha. Min advokat säger att det brev du skrev gör att du inte får ett öre av mig. Så ha det bra.

Hälsning din ex-fru, rik och fri!
P.S. Jag minns inte om jag har sagt detta, men min syster Erika föddes Erik. Jag hoppas det inte är ett problem.

Comments

comments