Paret fick trillingar. Men när de återvänder till sjukhuset? Jag är mållös!

Andy och Sarah Justice ville inget hellre än att få barn, men efter att ha kämpat för att bli gravid i år, bestämde de sig för att undersöka andra alternativ.
När Sarah kom till första ultraljud, kunde läkaren avslöja att Sarah verkligen var gravid – med trillingar! Sarah kunde inte ha varit mer stol. De föddes två månader tidigt och vägde bara 1,4 kg vardera, barnen – Joel, Hannah, och Elizabeth – fick stanna på intensivvården.


En vecka senare började Sarah känna sig sjuk och planerade ett läkarbesök. Då bekräftade hennes misstankar. Hon var gravid – med tvillingar!
”Vi var mycket nöjda. Men hade vi lite panik? Självklart. Men vi var mycket nöjda, ”sade hon till Tulsa World. ”Vi kände verkligen att detta var något som Gud ville att vi skulle göra. Och ibland, när du bara följer Guds vilja i en sak, leder det till nästa sak. ”
Se deras otroliga historia i videon här nedanför:

DELA gärna den här otroliga historien med dina vänner och bekanta!


[mashvideo]

Comments

comments