Mannen flyger en drone över Auschwitz. Vad kameran fångar? Det gav mig rysningar ..

Vad du är på väg att se i filmen nedan är gripande. Jag har alltid tänkt på att göra en resa för att besöka någon av de koncentrationsläger, där miljontals människor dödades under andra världskriget. Det du kommer att få se i denna video där en drönare flög över Auschwitz, det största nazistiska dödslägret, är gripande.
Mer än 1 miljon människor, de flesta av dem var judar, dog på denna ”mest dödliga plats på jorden” på bara fem år, 1940-1945. Drönaren reser från tågspåret som bar intet ont anande offer in i lägret från alla nazistiska ockuperade platser i Europa. Du kommer att se skylten, som lyder ”Arbeit Macht Frei”; som betyder”Arbete ger frihet” som var den ultimata lögnen, eftersom det enda syftet med lägret var att utrota alla människor.

DELA gärna med dina vänner och bekanta på Facebook!

Comments

comments