Hennes make lämnar staden för en svensexa. Men det hon hittar på hennes uppfart …

Som en liten flicka, spenderade Kris Farish en hel del tid med sin far på vägarna resandes i deras familjs husbil. Det gav henne många fina minnen . Men tyvärr blev hon faderslös på grund av en bilolycka .
Familjen använde aldrig den husbilen igen. I själva verket gick de så långt att de gav bort den.
Hennes kärleksfull make Micah beslöt att göra något. Han gav sig ut på en jakt efter den husbilen som givit hans fru så många glada minnen. Han hittade den genom chassinumret som han hittade i en låda med gamla papper. Han tvekade inte en sekund. . Han flög till Kalifornien och köpte husbilen. När hon ser det? Det är det finaste ögonblicket.

DELA gärna med dina vänner och bekanta på Facebook!

Comments

comments