Bruden besöker sin sjuka mormor. Men när hon ser brudklänningen? Jag har inga ord…

Melanie blev jätteglad när hennes pojkvän Brian friade. Hon kunde inte vänta med att ha hela sin familj där för att uppleva och fira den stora dagen. Men hon visste att en mycket viktig person skulle saknas vid ceremonin den 29 september, 2012: hennes älskade farmor, som hade insjuknat och låg på sjukhuset.
Istället för att låta hennes farmor missa bröllopet helt kom Melanie på en lysande plan. På vägen till ceremonin – och med hjälp av sin närmaste familj  –  gick hon rakt in på mormors sjukhusrum bärandes hennes brudklänning och slöja. Kamerorna var där för att fånga mormoderns ovärderliga reaktion när hon såg hennes barnbarn uppklädd och redo att få gifta sig. Det var början på en mycket emotionell dag.

DELA gärna med dina vänner och bekanta på Facebook!

Comments

comments