Mamma poserar med sin mellersta son. Men titta noga, de gömmer en fantastisk hemlighet …

Som varje mamma, vill Mindy Scheier det bästa för sina tre barn. När hennes son Oliver fick diagnosen en sällsynt fall av muskeldystrofi, fick hon veta att att hans klädesalternativ var mycket begränsade. Detta kan vara mycket svårt för en växande barn som bara vill passa in och hålla jämna steg med modetrenderna bland sina jämnåriga . Mindy, som har bakgrund i modedesign, kunde inte hitta kläder för barn med särskilda behov som var både funktionella och snygga – det var då hon startade sitt företag Runway of Dreams.

Vad de gör är att de modifierar kläder så att de passar barn med olika funktionshinder, se själv i videon här nedanför:

DELA gärna med dina vänner och bekanta på Facebook!

Comments

comments