Damen köper ett gammalt, skamfilat rivjärn. Men vad hon omvandlar den till? FANTASTISK!

Har du några gamla oanvända saker som ligger runt om i huset som behöver ett nytt utseende? Istället för att kasta ut dem, ge din gamla saker ett nytt liv och återvinn saker till något som du faktiskt har en användning för.

Allt du behöver är lite fantasi och kreativitet, plus några små tips kanske, så kan du göra helt otroliga saker med mycket lite.

Det hjälper ju att ha några idéer och videor med instruktioner som visar vad du ska göra, som den här från Gibbz DIY kanal på YouTube. Videon visar hur ett gammalt, rostigt rivjärn som inte längre har någon användning kan omvandlas till en helt ny smyckeshållare.

Se själv i videon här nedanför:

Tyckte du att det här var smart? DELA i så fall gärna med dina vänner!

Comments

comments