Hunden får efter hela sitt liv i en bur, ligga i en riktig säng för första gången! UNDERBART!

Kan ni föreställa er hur det måste kännas för en hund som har tillbringat större delen av sitt liv på en hundgård att äntligen få ett eget hem?
Ingen vet vad som hände med Millie innan hon kom till Pibbles & More Animal Rescue, men hennes fysiska tillstånd i beaktande, verkar det som om Millie har fött många valpar och har tillbringat större delen av sitt liv i bur.

Millie är en vacker bull terrier, och slutligen har hon fått det liv hon förtjänar i en ny och kärleksfull familj. Och Millie visar gärna hur lycklig hon är när hon får uppleva hur det är att sova i en riktig säng!

Skjermbilde-2015-11-17-kl.-11.10.50

Tyckte du också att videon som handlar om Millie var jättefin? Dela den i så fall med dina vänner!

 

Comments

comments