Mamman ser hennes barn som leker med hjärt och lungräddningsdockan. Titta på hennes händer…

Denna förtjusande video ska fungera som en påminnelse på hur mycket barn uppmärksammar omvärlden. I den här åldern, alla barn är absoluta svampar som suger upp inte bara våra ord, men alla våra handlingar också. Så för alla som tror att de kan göra saker utan att deras barn ser, kanske ska tänka två gånger nästa gång!

Mamman hade undervisat eleverna hela dagen om hur man korrekt ger någon hjärt och lungräddning i händelse av en nödsituation. Utbildningen hade gått bra och de som gjort kursen hade fått sina kvalifikationer och certifikat, men under vad som verkar vara en paus i klassen, märkte mamman att hennes lilla barn gör något fantastiskt.

DELA gärna det här med dina vänner på Facebook!

Comments

comments