Brud poserar för ett bröllop foto. Nu tittar noga på hennes klänning mönster, Otroligt …

Chi Krneta delade hennes fantastiska berättelse som är säkert kan inspirera dig. Varje dag åker Krneta buss i 50 minuter på väg till jobbet. Istället för att spela ett spel på sin telefon eller lyssna på musik, bestämde hon sig för att använda de extra 50 minuterna per dag till något bra.

På bara fem månader innan bröllopet, beslutade Krneta sig för att att sy hennes brudklänning. Det var ett sätt att hedra hennes farmor som lärde henne tekniken och att spara pengar. De flesta brudar spendera tusentals kronor, om inte mycket mycket mer på sina bröllopsklänningar . Men vad Krneta gjorde är inte bara underbart vackert utan också något helt speciellt.

Dela gärna den här fina videon med dina vänner och bekanta på Facebook!

Comments

comments