Han gav upp familjelivet , och flyttade för att leva som en 6-årig flicka.

Detta är Paul Wolscht, numera känd som Stefonknee. En 52 år gammal man, eller – det vill säga; någon som aldrig har känt sig som en man, men som en liten flicka. Efter att ha öppnat upp sig fört sin hustru, fick han möjlighet att antingen fortsätta livet som förut, eller lämna henne och fortsätta livet som trans. Det var Daily Mail som först rapporterade om saken .

Stefoknee kunde inte fortsätta som förut. Han ville vara den han verkligen är, och han känner att han är en 6-årig flicka.

2 3 4

Omställningen var alltför stor för familjen han alltid hade haft omkring sig. Tidigare jobbade Stefonknee som mekaniker, men efter att hennes nya liv har börjat, bor hon med en adoptivfamilj. Den består av ett äldre par och deras barn och unga barnbarn.

I jul ser Stefonknee fram emot att dela tid med barnbarn och kunde leka och öppna paket som de andra barnen.

”Jag kan inte förneka att jag var gift. Jag kan inte förneka att jag har barn. ”Men jag har gått framåt nu, och jag har gått tillbaka till att vara ett barn. Jag vill inte vara vuxen just nu. ”

Dela gärna det här med dina vänner och bekanta!

Comments

comments